Преслава пленява феновете с естествен чар и красота

Преслава пленява феновете с естествен чар и красота

Казват, че красотата на жената се крие в естественото й излъчване и чар. Сред звездите, които не се притесняват да покажат естествената си красота е Преслава, която в ежедневието си предпочита непринудената визия и отстъствието на силен грим. Това личи и в много от снимките, които тя споделя с феновете си в социалните мрежи, а усмивката й определено пленява всички. Селфитата на звездата пораждат вълна от комплименти, а част от феновете са още по-отдадени към своята любимка и въздействието й върху тях:

“Можеш ли да ми обясниш как винаги успяваш да предизвикаш усмивка на лицето ми само с една снимчица?! Пожелавам ти прекрасен ден, защото ти винаги правиш моите дни невероятни! Обожавам те!”, “Не знам от кое небе падна, от къде долетя, но знам, че много бързо успя да се настаниш трайно в сърцето ми. Не знам и дали си ангел или богиня, но имаш неземна красота и хубавото е, че не е само външна! Обожавам те, прекрасна!”, гласят малка част от коментарите в официалната страница на Преслава във Facebook.

Там е мястото, където изпълнителката редовно общува със своите почитатели и ги прави част от своето ежедневие. Сред последните снимки на Преслава, които впечатлиха всички са тези, в които я виждаме с изкусителни къдрици – една нова и различна визия, която определено се хареса на аудиторията.

КАТЕГОРИИ