Преслава посрещна премиерата на “Пиян” край морето

Преслава посрещна премиерата на “Пиян” край морето

Преслава вече е в парти-курорта на България, Слънчев бряг. Снощи тя имаше изява в нощен клуб там, а морските й участия ще продължат през целия уикенд. Тази вечер певицата ще пее в Поморие, а в събота вечер ще е в Царево.
Точно тук, край морския бряг Преслава посрещна и премиерата на най-новия си видеоклип “Пиян”. Телевизия “Планета” изненада певицата в 16.00 часа, когато най-запалените меломани видяха музикалната лента в YouTube-канала, PlanetaOfficial.
Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев. По време на снимките на “Пиян” Преслава засне и нова фотосесия с Георги Малев.

“Чакането си заслужаваше. Преслава е една и никога няма да има друга като нея! Хит!”, “По-красива от всякога и с пореден хит.”, “Новият летен хит, ще гърми цяло лято по дискотеките!”, “Преслава си остава класа. Няма година, в която да не гръмне хит от нея! Как да кажеш на черното - “бяло”?! Голяма си!”, “Преслава никой не може да я спре, тя винаги ще е номер едно и всяка нейна песен е хит! Дерзай, богиньо!”, “Пиян” заслужава първо място в тренда!”, “Всичко е на много високо ниво, а Преслава колко е красива! Най-доброто от най-голямата!”, са само част от суперлативите, които Преслава получи за новия си проект.

Феновете се надяват “Пиян” да не бъде единствената добра изненада от Преслава това лято и очакват все така да продължава да ги радва по време на многобройните си срещи на живо с тях в цялата страна.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ