Преслава празнува 18 години на сцена с нов видеоклип

Преслава празнува 18 години на сцена с нов видеоклип

Този уикенд Преслава буквално взриви мрежата, щом представи официално новата си песен и видеоклип “От утре”. Премиерата дойде веднага след като певицата отбеляза 18 години на професионалната сцена с музикална компания “Пайнер”. “От утре” е отдавна жадувана песен от харизматичната изпълнителка. Въпреки, че появата й малко се забави, феновете останаха предоволни и щастливи.

“Преслава няма равна… Песента е уникална като теб самата! Честита годишнина… От момента, в който излезе песента, само това слушам… Началото на песента ме накара да настръхна… За красотата да не говорим. Без значение на кого е оригинала, ти го правиш много добре… И празнувам сам. Описа цялата ми година… 18 години любов,18 години талант,18 години вяра,18 години щастие,18 години красота,18 години отличителна, 18 години оригиналност, 18 години стил... Обичаме те!”

2
“От утре” светкавично се изкачи до Номер 1 в българския трендинг на YouTube. Песента е по музика на гръцкия композитор Фивос и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът, който Преслава пее е написан от Петя Радева, а видеоклипът е заснет от режисьора Виктор Антонов. Видеоклипът е публикуван в YouTube канала на певицата – Preslava, а зрителите могат да го гледат често в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ