Преслава разкрива тайни за създаването на албума “Да гори в любов“

Преслава разкрива тайни за създаването на албума “Да гори в любов“

Един от албумите, които предизвикаха най-голям интерес през изминалата година, е проектът на Преслава “Да гори в любов“. Дискът се появи на музикалния пазар на 9 септември и оттогава държи челни позиции сред предпочитанията на меломанините. Освен с хитови песни, “Да гори в любов“ грабна сърцата на публиката и със стилната си визия, за реализацията на която Преслава засне ексклузивна фотосесия. Кадрите се превърнаха в обект на множество комплименти, а изпълнителката реши да издаде и тайни от самия процес по заснемането им.
С видео, публикувано в нейния личен канал в YouTube, Преслава пренесе почитателите си директно на снимачната площадка, където цари творческа атмосфера, гарнирана с много усмивки, настроение и забавни моменти.

Разбира се, водещ е професионализма на всеки един от екипа – стилиста Стоян Апостолол, фотографа Георги Малев, гримьора Цецо Андреев и коафьора Момчил Спасов, които са се постарали да покажат най-доброто от Преслава. Самата тя се справя перфектно в ролята на модел, а финалният резултат впечатли всички, докоснали се до албума “Да гори в любов“.

Още утре Преслава отново ще бъде на клубната сцена у нас, след своята екзотична ваканция в Тайланд. Там изпълнителката се наслади на пълен релакс и много  красиви гледки, а заредена със свежи сили, тя отново ще се посвети на музиката и своята любима публика. Утре Преслава ще пее в София, в четвъртък вечер - в Пловдив, а начало на уикенда звездата ще даде с парти в Бургас.

КАТЕГОРИИ