Преслава с едно от най-успешните турнета за последните 4 години

Преслава с едно от най-успешните турнета за последните 4 години

Организаторите на Preslava USA & Canada Tour 2017 след първите три концерта са категорични:

“Свидетели сме на едно от най-успешните турнета за последните четири години”, написа в социалната мрежа Петя Романова, по чиято покана Преслава гостува в Америка.

От многобройните кратки видеоклипчета, които самата певица публикува в своята официална Facebook-страница, ставаме свидетели на емоциите, завладели публиката и невероятният български дух, който звездата на телевизия “Планета” успява да предаде на всички присъстващи.

Преслава пристигна в Америка с полет от София през Франкфурт. Ден преди своя първи концерт певицата кацна в Атланта и във видимо отлично настроение побърза да се включи на живо в Instagram, за да сподели вълненията си със своите почитатели. Българите в щата Джорджия засвидетелстваха своята любов към Преслава и повече от четири часа пяха и се веселиха с нея. Тя пък им подари своите най-големи хитове и не забрави да ги поздрави за Деня на независимостта с няколко родолюбиви песни.

Почти без да спи, Преслава се отправи за Канада, а от летището отново се включи в лайв-чат със своите почитатели. И тук, в Торонто, концертът премина особено емоционално, а на финалът му Преслава отново развя българския трикольор. За съжаление певицата не успя да разгледа града, защото й предстоеше полет за Вашингтон.

Много са българите, които живеят в столицата на САЩ и много от тях дойдоха на концерта на Преслава в неделя. Във Вашингтон изпълнителката ще остане още един ден, а феновете й с нетърпение очакват нейни снимки пред Белия дом и Капитолия. В сряда, на 27 септември, е срещата на Преслава с българската общност в щата Невада, по време на нейния концерт в Лас Вегас.

КАТЕГОРИИ