Преслава с импровизиран лайв концерт в мрежата

Преслава с импровизиран лайв концерт в мрежата

Тази седмица Преслава реши да изненада многобройните си последователи в социалните мрежи с лайв. Певицата първо се включи в Инстаграм, където изпя за всички онлайн песента “Безразлична“, а по-късно прикова вниманието и в офицалната си страница във Facebook с импровизиран концерт.
“Да се подсетя, че съм певица, че с тая пандемия си забравих и песните, и професията!“, с тези думи звездата на “Планета“ закачливо допълни видеото. То стартира с нежната балада “Дума за вярност“, а след това последваха хитове по желание на феновете – “Да гори в любов“, “Водка с утеха“, “Нямам право“, “100 причини“. Включването предизвика истински фурор, а емоционален финал на видеото сложи изпълнение на песента “Най-добрата дума“ на Росица Кирилова, което Преслава посвети на своята майка и на Паола.

Дъщеричката на певицата също бе част от видеото, като активно се включваше в него с танци и аплодисменти за своята майка. Лайфът бе гледан от хиляди почитателите на Преслава не само от България, но и от Германия, Нидерландия и Испания, а цифрите, които то отбеляза – повече от 630 000 гледания, 1000 споделяния и над 7 000 коментара показаха категорично, че изпълнителката отлично знае как да завладее аудиторията. Тя от своя страна жадува за истинска среща с Преслава, а добрата новина е, че това няма да е толкова далече, защото от 29 април нощните клубове отварят врати и са готови да посрещнат звездите на музикална компания “Пайнер“ и техните фенове. Преслава е един от любимите артисти на публиката и ще бъде сред първите изпълнители, които ще атакуват клубната сцена.

КАТЕГОРИИ