Преслава с live концерт този уикенд

Преслава с live концерт този уикенд
Слушай в Стрийминг Платформите

Програмата на телевизия “Планета“ и “Планета HD“ в събота вечер ще бъде особено атрактивна. За първи път зрителите ще видят пълната версия на live концерта на Преслава в клуб Bushido, Пловдив. Певицата избра да озаглави музикалната селекция “Право в очите“, по заглавието на една от песните, включени в нея.

Пет са новите песни, които Преслава представи пред публиката и те са част от най-новия й албум “Да гори в любов“. Той се появи на 9 септември, а датата на премиерата бе избрана от меломаните. Новите мелодии първо се появиха в YouTube с lyric видеоверсии в канала на Преслава, а интересът към тях бе завиден.

Предложението звездата на музикална компания “Пайнер“ да направи специален live концерт, на който да представи “Не те забравям“, “Трябваш ми“, “Право в очите“, “Крадец на време“ и “Не идвай“ дойде от телевизия “Планета“. Музикалната медия реши за първи път да заснеме събитието с новата Ultrta HD – 4K техника, с която вече е оборудвана и така “Право в очите“ е първият концерт, реализиран в този високотехнологичен формат.

 

КАТЕГОРИИ