Преслава се обърна за помощ към своите почитатели

Преслава се обърна за помощ към своите почитатели

Помощ от най-заклетите феновете на поп-фолка потърси Преслава. Певицата е в процес на избор на песни за своя юбилеен концерт “Преслава – 20 години на сцена” на 16 ноември 2024 година в Зала “Арена София”. От толкова много хитове, изпяти от нея през годините, тя е затруднена в подбора на най-точните заглавия.

“Помагайте, че от 140 песни успях да намаля бройката до 70, което пак е много май. Напишете ми вашите любими, които искате да изпея на 16.11.24 в Арена София.”, написа Преслава в социалните медии.

2
Отговорът на феновете бе светкавичен и те се впуснаха да дават предложения за песни, които Преслава да включи в своя юбилеен концерт.

“Достатъчно ми е “Дяволско желание”, пишат едни, а други не спират да изреждат: “Да не забравиш песента, с която спечели Фолк-фестивала във Валандово, отделно “Само тази нощ”, “Мъж на хоризонта”, “И когато съмне”, “Предай се на желанието”, дуета с Константин - “Не ми пречи”… Без “Горчиви спомени” не може да мине този концерт, а също и без “Да гори в любов”, “Ако утре ме губиш”, “Моето слабо място”, “Последен адрес”… На къде без “Не съм ангел” и “Водка с утеха”… Дуетът с Милко Калайджиев - “Раздвоени” ще е яко да се чуе след толкова години, а също и дуетът с Елена – “Пия за тебе”… Няма песен, която да не хит и любима на всички ни…”

Билети за концерта на Преслава – “20 години на сцена” може да намерите в мрежата на eventim.bg. Но не се бавете, защото най-атрактивните места бързо привършват.

КАТЕГОРИИ