Ще има ли провокация в клипа на “Режим “Неприлична”?

Ще има ли провокация в клипа на “Режим “Неприлична”?

През февруари Преслава и телевизия “Планета” подготвят нова изненада за многобройните си почитатели. В ефир ще се завърти най-новия видеоклип на обичаната изпълнителка, който тя засне само преди ден. Лентата е към актуалния хит в репертоара на Преслава, “Режим “Неприлична”, който до момента е представен в ефира на музикалния канал с лайв версии. Със сигурност появата и на клип към песента ще бъде посрещната с огромен интерес от меломаните, които превърнаха песента в един от хитовете на зимата. Преслава реализира видеоклипа към “Режим “Неприлична” под режисурата на Людмил Иларионов – Люси, а за място на снимките екипът избра София.

Част от кадрите са реализирани в “Зала Оникс” в хотел “Кемпински-Зографски”, където през изминалата седмица бяха снимани епизоди и на актуалния български сериал “Под прикритие”.
Освен имижови кадри, в лентата ще видим и лека сюжетна линия, в която Преслава си партнира с изкусителен роден модел. Засега изпълнителката и екипът не издават много подробности за видеото, но това, което телевизия “Планета” узна в аванс е, че в него Преслава отново е изключително стилна и секси. Дали клипът към “Режим “Неприлична” ще следва провокативната линия, загатната още в заглалавието на песента, или ще бъде по-умерен, предстои да научим съвсем скоро.

КАТЕГОРИИ