През септември “Звездно” навършва 5 години

През септември “Звездно” навършва 5 години

През септември “Звездно” ще навърши 5 години - 5 незабравими години, минали като 5 звездни мига. Затова избрахме началото на нашата пета годишнина да започнем с най-интересното и звездно събитие на лятото – Националното турне “Планета Лято 2014”. Ще ви покажем най-интригуващите моменти от него, ще акцентираме на шоуто зад кулисите и всичко, което се случваше по време на музикалния тур.
Представянето на един изпълнител на сцената е симбиоза от стилно поднесено шоу, добро сценично поведение и отлично изпълнение. Не на последно място е и добре подбраното сценично облекло, затова и ние решихме да обърнем внимание на визията на звездите на музикална компания “Пайнер” по време на техните пърформанси, представени като част от турнето “Планета Лято 2014”.
И щом е лято, и щом сме на турне, още повече, че това е Националното турне “Планета Лято 2014”, не може да минем без забавления, водни атракции и морски приключения. Водещият на “Бъди звезда” - актьорът Атанас Михайлов много често бе сърцето на купона и не пропускаше удобен момент да привлече за каузата и други последователи. “Звездно” се завръща на 1 септември с много усмивки и с много звездни тайни, които предстоят да бъдат разкрити.

КАТЕГОРИИ