“Приказките” посрещат Надя Казакова

“Приказките” посрещат Надя Казакова

Тази събота, 5 октомври, Комплекс “Приказките” край Харманли отново посреща гласовитата певица Надя Казакова. Изпълнителката вече е готова с богата и разнообразна музикална програма, с която ще зарадва всички гости на култовия комплекс.
2
За любителите на фолклора ще споделим, че Надя Казакова e почти на финала на своя нов музикален проект, посветен на България. Песента носи много родолюбив заряд, а видеоклипът е заснет на едно приказно място. Кога ще бъде премиерата, все още не се знае, но 100 % първи ще я видят зрителите на YouTube канала - Planeta Folk Official, както и тези, които редовно гледат програмата на телевизия  Planeta Folk HD.
3
За 2024 година това е второто гостуване на Надя Казакова в Комплекс “Приказките”, но съвсем няма да бъде последното до края на годината. Певицата е специален гост и на празничната Новогодишна програма на 31 декември в Комплекс “Приказките”. Истинска Новогодишна Приказка са замислили организаторите за всички гости, в която Надя Казакова ще бъде един от главните герои. Добро настроение, любими песни и не на последно място – ефектна Новогодишна заря ще бележи този тържествен ден за началото на Новата 2025 година.

КАТЕГОРИИ