“Приказките” посрещат Нелина на 8 март

“Приказките” посрещат Нелина на 8 март

Най-нежният празник – 8 март, гостите на Комплекс “Приказките” край Харманли ще посрещнат с красиви български песни и много вълнение. Нелина е музикалният домакин на вечерта, а богатият й репертоар е гаранция, че градусът на настроението ще бъде доста висок. Гласовитата певица се завръща в “Приказките”, за да зарадва с песните си всички гости и да си припомни хубавите мигове през годините, свързани с това култово място.
2
Нелина е една от емблемите на ранния поп-фолк, която успя и до днес за се съхрани като изпълнител и да надгради творчеството си. Родена край Дунава, тя носи в сърцето си българските ритми и с пълна душа изпълнява красивите ни народни песни. Много са песните от различни фолклорни области, трасиращи пътя на Нелина като фолклорен изпълнител. Класика си остават нейните изпълнения на “Мило ми е, мамо”, “Брала мома къпини” и “Цветините очи, черешови”. Изпълнените с хумор и закачка “Како Николинке”, “Пуйчета” и “Дядовите Добреви пет снахи” с радост се пеят и играят в хоротеките.
Гостуването на Нелина в “Приказките” предшества и нейния съкровен личен празник. На 10 март изпълнителката има рожден ден, а това е повод в аванс Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” да я поздравят и да й пожелаят все така да се раздава безкрайно на публиката, да радва хората и да им пее от душа!

КАТЕГОРИИ