Комплекс “Приказките” с нова страница във Фейсбук

Комплекс “Приказките” с нова страница във Фейсбук

Култовият Комплекс “Приказките” край Харманли вече има нова Facebook-страница - Приказките. Всички гости на хотела и ресторанта от нея могат бързо, точно и навреме да се информират са всички събития, които се случват там. А тези събития през 2023 година ще бъдат много и все интересни. Познавачите знаят добре, че точно тук звездите на музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” са чести гости. Не минава празник без те да са специални участници и да задават ритъма на купона.
2
На 21 януари, събота, в Комплекс “Приказките” ще гостува Валя, която е подготвила богат репертоар от популярни фолклорни мелодии и обичани поп-фолк хитове, с които да зарадва всички гости. Преди нея тази година в “Приказките” гостуваха Теди Александрова и Соня Немска. В средата на декември Комплекс “Приказките” пък бе домакин на телевизионното заснемане на празничната Коледна и Новогодишна програма на телевизия “Планета” и Planeta 4K – “Приказна нощ”.
Последвайте и харесайте новата Facebook-страница на Комплекс “Приказките” и ще се изненадате колко бързо новините за звездите идват при вас.

КАТЕГОРИИ