“Приказките“ се готвят за горещо парти със Соня Немска

“Приказките“ се готвят за горещо парти със Соня Немска

Тази събота вечер предвещава да бъде много гореща, защото Соня Немска е музикалният гост в комплекс “Приказките“ край Харманли. Певицата отправя покана към всички, които обичат поп фолка да се забавляват с нея, като обещава, че скука няма да има. Освен най-хитовите си парчета, Соня Немска ще поздрави гостите и с най-новия си проект “Аз съм жената“, който се появи в ефира на телевизия “Планета“ през октомври. Соня Немска признава, че видеоклипът към тази песен не е високобюджетен, но е убедена, че не това е най-важното за успеха на една песен.

“Не е нужно клипът да е високобюджетен, за да бъде интересен. Една от най-хитовите ми песни - “Правена съм за ръцете ти” е с абсолютно същия тип видеоклип - заснет в студио, с танци и стана хит!”, споделя Соня Немска в интервю пред журналистката Емилия Стоянова.

Певицата смята, че не винаги да си различен е формулата на успеха:

“Всички мои колежки казват, че за да си интересна на публиката, трябва да си различна всеки път, обаче аз съм едно доказателство, че може и точно обратното. Аз запазих себе си, запазих музикалния си вкус, запазих си дори и начина, по който изглеждам през годините и имам доста добри коментари за всеки мой проект”, допълва звездата.

КАТЕГОРИИ