Приказна абитуриентка изпрати Петя от Трио Сопрано

Приказна абитуриентка изпрати Петя от Трио Сопрано

Блясък, стил и много емоции – това са думите, с които можем да опишем едно особено вълнуващо тържество за Петя от Трио Сопрано. То се състоя през уикенда, а повод за него бе абитуриентската вечер на голямата дъщеря на певицата, Гая. Красивото момиче празнува със съучениците си навръх 24 май, но професионален ангажимент на Трио Сопрано бе причина тържеството със семейството и близките да се състои на 29 май.

Специално за своя бал Гая бе избрала стилна рокля, обсипана с пайети, на дизайнерката Петя Кръстева, която от години се грижи за безупречната визия на триото, а появата на абитуриентката от ЕГ “Пловдив“ пред ресторанта бе в уникално по рода си Lamborghini Urus в син цвят, с което събра погледите на присъстващите.
Завършването на средното образование Гая запечата като спомен и в уникална фотосесия, реализирана в казино “Риц“ и няколко емблематични за Пловдив локации от фотографа Димитър Дардов.

За тези, които ще останат впечатлени от нежния чар и излъчване на Гая ще издадем, че тя всъщност е шампион по таекундо от Националния отбор на България. Като един истински състезател в този спорт, Гая е успяла да изгради силен характер, воля и борбеност, които й помагат в нейното израстване. Тя е решила да продължи своето образование в специалност “Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ – Пловдив.

Като всеки млад човек не винаги слуша съветите на своята майка, но с много обич, в тържествения ден, тя бе подготвила за нея трогателно послание. Гая й благодари за всички грижи и отдаденост през годинитe и не пропусна да й поднесе извинение за моментите, в които е предпочела да прави щуротии. Но също така обеща честно, че ще продължи да държи нащрек любимата си майка.
Вълнуващ момент в съботната вечер бяха и изпълненията на Трио Сопрано – на Гая бе посветена песента “Horchat Hai Caliptus“ (“Евкалиптова гора“), позната в изпълнение на Ищар, а специален поздрав имаше и за бащата на Петя, който наскоро отбеляза своя 70-годишен юбилей. В негова чест момичетата представиха емблематичната мелодия “My Way“.

Финал на тази специална майска вечер сложи фотография на голямото семейство Сопрано – Петя, Биляна и Габриела позираха за снимка със своите половинки и с Гая. Усмихнати и много щастливи те за пореден път увличат аудиторията не само с музиката си, но и със своето харизматично присъствие.

“Искам Гая да е здрава, да е щастлива по начина, по който тя го вижда и да е независима“, споделя и своето пожелание като майка Петя.

 

КАТЕГОРИИ