“Приказна нощ” дава старт на 2023 година

“Приказна нощ” дава старт на 2023 година

Приказната Новогодишна нощ е гарантирана с телевизия “Планета” и Planeta 4K. Изпращаме 2022 и посрещаме 2023 година с хубава музика, с любими изпълнители и много вълнение. Легендарният Комплекс “Приказките” край Харманли събра цяло съзвездие обичани и талантливи певци, за да сътворят заедно магията на приказната нощ.
2
В новата ни оригинална продукция вече изненадахме зрителите с видеоклиповете на част от гостите. Тя бе излъчена на 24 декември, но в нощта на 31-ви ви очакват още приятни изненади. Към Ивана и Яница, Анелия и Преслава, Веселин Маринов и Борис Дали се присъединяват и още техни колеги. С хитови песни в Новогодишната нощ ще ни радват и Джена, Биляниш, Диона и Симон. Данна, Малката и Алекс Робов също няма да пропуснат тази “Приказна нощ”. Сред празнуващите звезди са още Айви, Ивета и Майло, Еви Аспарухов, Милко Калайджиев и др.
Не сте забравили, че в Новогодишната нощ телевизия “Планета” и Planeta 4K ще излъчат и един много таен Diamond Secret Concert, с участието на Данна, Малката, Алекс Робов и техните приятели.

Желаем Ви една наистина “Приказна нощ” и прекрасна Нова година с програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ