Приказно парти с Илиян

Приказно парти с Илиян

Илиян ще радва с хитове всички дами, избрали да празнуват 8 март в комплекс “Приказките” край Харманли. Певецът обещава много добро настроение и изненади за всички гости. По-късно той ще бъде в центъра на осмомартенски купон в “Планета Пайнер Клуб” в Стара Загора. Последните му парчета са много подходящи за Деня на жената, защото са на любовна тематика и със сигурност ще звучат в празничната нощ. Илиян обещава, че една от мелодиите, които ще изпълни специално за 8 март, е последният му хит “Запали”, която му е любима.

Скоро се задава нов проект, с участието на певеца, а новината за него вече разпали любопитството на почитателите. Неотдавна Теди Александрова разкри пред www.planeta.tv, че с лошите момчета на поп-фолка, Борис Дали и Илиян, са сформирали ново трио.

“Песента е много динамична, прекарахме часове в студиото и всеки даваше своите идеи. Беше много яко и забавно. Предстои да заснемем видеото и се надявам да представим песента през март. Нямам търпение да я чуете”, бяха думите на Теди Александрова.

КАТЕГОРИИ