Приказно парти за рождения ден на дъщерята на Тони Дачева

Приказно парти за рождения ден на дъщерята на Тони Дачева

В приказния свят на Дисни тези дни се пренесоха Тони Дачева и нейната дъщеричка, Виктория, която отпразнува своя 8 рожден ден. Партито бе в тесен приятелски кръг в детски център в Ямбол, но първите кадри от празника, които Тони Дачева публикува, издават, че настроението е било повече от приповдигнато, а хубавите емоции владеят всички присъстващи. Много подаръци и специална тематична Tik Tok торта имаше за Виктория, чиято усмивка е най-големият стимул и вдъхновение за звездата на музикална компания “Пайнер“.

“Пожелавам й да расте здрава, ученолюбива и да се радва на безгрижно, и щастливо детство“, сподели Тони Дачева пред planeta.tv.


Тя разкри, че само след дни Вики, която през тази година бе първокласник, ще получи своето свидетелство за успешно завършен първи клас. По думите на Тони Дачева дъщеричката й се увлича и от музиката, като в училище дори е записала пеене. С усмивка изпълнителката признава, че само времето ще покаже дали това увлечение ще се превърне в нещо повече.
В музикален план Тони Дачева също има хубава новина за почитателите си – наскоро е завършила нова песен, която предстои да запише в студио. Надява се, че през лятото на 2021 ще зарадва с появата й многобройните си почитатели, на които обещава парче в своя запазен стил.

 

КАТЕГОРИИ