Пролет с хитове от “Пайнер”

Пролет с хитове от “Пайнер”

Броени дни остават до настъпването на астрономическата пролет на 2021 година, но музикалната пролет вече е в ефира на телевизионните канали Planeta 4K и “Планета / Планета HD”. Новите видеоклипове, които музикална компания “Пайнер” представи вече трайно се настаниха в сърцата на феновете и по всичко личи, че ще доминират тази пролет. Месец март започна с “Не ти прощавам” – големия хит на Фики. Певецът не крие, че това е любима негова песен от репертоара на отишлия си рано от този свят гръцки изпълнител Пантелис Пантелидис. Но и българи, и гърци са категорични, че Фики е дал нов романтичен живот на прекрасната балада.

“Направо в коша” буквално нажежи коментарите в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial и изстреля Емануела на втора позиция в Топ 5 PlanetaOfficial. Същата е съдбата и на новия видеоклип и песен на Цветелина Янева – “Бой, бой”. Премиерата бе точно на 8 март – Международния ден на жената, а поп-фолк почитателите категорично заявиха, че лентата е на световно ниво.

За своето голямо завръщане в музиката Мария избра любима своя песен от репертоара на Цветелина Янева. “Давай, разплачи ме” получи нов живот, а певицата развълнувано заяви, че мелодията е подарък от Цветелина Янева, за който жест е благодарна на своята колежка и приятелка. Топ 5 PlanetaOfficial тази седмица завършва един проект, който със сигурност ще даде силен старт за 2021 година на Радко. Изпълнителят реши вече да се представя само с малкото си име, а за заглавие на песента избра “Няма да те пусна”.
Гледайте Топ 5 PlanetaOfficial в канала PlanetaTV Official в YouTube, както и в програмата на телевизионните канали “Планета / Планета HD” и Planeta 4K.

 

КАТЕГОРИИ