Пролет с хитове от “Пайнер” и Planeta 4K

Пролет с хитове от “Пайнер” и Planeta 4K

Светли и честити Великденски празници! Пролетното настроение е пълноправен господар на сърцата ни, а както е пролет без хубава музика. За това ангажимент имат Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”. Представяме Ви Top 10 Planeta 4K и най-популярните видеоклипове на Пролет 2021.

Класацията включва зрителския интерес към новите заглавия, представени в YouTube канала ни – PlanetaOfficial и най-гледаните видеоклипове през март и април 2021 година. Първото място с рекордните 4 484 794 преглеждания е видеото на Фики – “Не ти прощавам”. Веднага след него сте поставили и клипа на Цветелина Янева – “Бой, бой” с 4 309 696 преглеждания. Радостната новина е, че още едно ново предложение от Пролет 2021 успя да генерира над 4 милиона гледания и това е дуетът на Теди Александрова и Емрах – “Обичам те”.

Top 10 Planeta 4K с хитовете на Пролет 2021 продължава с четвъртата позиция и тя е за Емануела и най-новия клип в дискографията й – “Направо в коша”. Близо след нея е и Джена с актуалния си хит “Моят номер”, а на шесто място сте поставили Ариа с “Хеликоптер”.
Джулия и “Ножът” зрителите на YouTube канала PlanetaOfficial тази пролет са поставили под Номер 7, а на следващата позиция е тоталния хит на Данна – “Той”. Два дуета завършват нашата фреш-класация – 9-то място за Цветелина Янева и Александър Робов с “Минутите” и 10-то място – Емануела и Kyriacos Georgiou с техния клип “Граници / Den Mporo”.

Не бива да пропуснем и специалния гост в Top 10 Planeta 4K. Само дни след своя рожден ден на 29 април, Радко ни гостува, за да сподели своите вълнения, свързани с Великден и музиката. Гледайте цялата класация, за да научите и тайната за голямата промяна в живота му.

 

КАТЕГОРИИ