Пролетно настроение с любимите песни на Цветелина Янева

Пролетно настроение с любимите песни на Цветелина Янева

Пролетта е любимо време от годината за Цветелина Янева, защото с този сезон са свързани част от най-хубавите празници в семейството й. На Цветница самата тя празнува имен ден, а през май, на Гергьовден, именик е нейният баща – Георги Янев, ръководител на оркестър “Орфей”. И въпреки, че тази година големи празненства няма да има, певицата е убедена, че трябва да се заредим с позитивно настроение и какъв по-добър източник за това от хубавата българска музика. Днес е денят, когато в ефира на телевизиите с марките “Планета“ Цветелина Янева отправя музикален поздрав към зрителите с любимите си песни. Селекцията е събрала хитове, спечелили сърцата на меломаните през годините, затова не пропускайте да бъдете пред малкия екран от 11.00 часа и 20.00 часа по Планета” ТВ, а от 13.00 часа и 22.00 в ефира на “Планета HD”.

Цветелина Янева е сред популярните личности, които апелират да си останем у дома и самата тя спазва тази препоръка. В дните на социална изолация изпълнителката се е отдала на спомен за хубавите моменти от “доброто старо време преди изолацията“. Част от тях Цветелина Янева споделя и с почитателите си в социалните мрежи, които с радост преглеждат всяка нова публикация на своята любима певица. През март Цвети Янева представи и нова оригинална фотосесия, която показа различните й лица.

Свежи цветове, стилна визия и позитивен заряд излъчват кадрите, на които всеки може да се наслади в официалния Instagram профил на певицата. Феновете пък не крият надеждите си Цветелина Янева да ги зарадва този сезон с нов проект, но дали това ще се случи скоро, засега изпълнителката не разкрива.

 

КАТЕГОРИИ