Пролетта събуди страст към нови пътешествия у Лазар

Пролетта събуди страст към нови пътешествия у Лазар

Един от най-хубавите пролетни празници, посветен на младостта, любовта и природата е Лазаровден. Отбелязва се в съботата преди Страстната седмица, а днес своя имен ден празнува и младия поп певец Лазар. За него денят ще премине в семеен кръг, с тържествен обяд, а вечерта най-вероятно ще почерпи своите приятели в някой от любимите си клубове. Хубавото пролетно време все по-често провокира изпълнителя за нови пътешествия в България. В социалните мрежи често можем да видим негови снимки от красиви кътчета в страната, а докъде ще стигне този уикенд, предстои да разберем. Едни от любимите дестинации за Лазар, близо до София, са Цари Мали град, Белчин баня и язовир Искър.
Малко преди своя имен ден, певецът не изневери и на страстта си да пътува зад граница и отново отскочи до Великобритания.

“Лондон е един от любимите ми градове и затова толкова често се връщам там. Всеки път откривам по нещо ново, което наистина ме впечатлява. Обичам да се разхождам в Хайд Парк, Сейнт Джеймс парк и Холанд Парк, но с удоволствие се впускам и в динамиката на Централен Лондон“, споделя той.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Лазар с пожелания за здраве, късмет, музикални успехи и нови, вълнуващи пътешествия!

 

КАТЕГОРИИ