Пролетта вдъхновява Лазар

Пролетта вдъхновява Лазар

Въпреки че тази пролет е доста особена по отношение на емоциите, които владеят целия свят, за Лазар тя си остава един от любимите сезони. И това се дължи не само на факта, че съвсем скоро е неговия имен ден, а и защото пролетта предвещава ново начало. Певецът е оптимист, че скоро ще преодолеем несгодите и ще се върнем към обичайния си ритъм на живот. Но всичко зависи от самите нас, за да дойде този момент по-бързо.

Днес в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD” ще звучат любимите хитове на Лазар. С тях изпълнителят иска да предаде и на зрителите оптимизма и позитивизма, който пролетта носи. В дните на социална дистанция, той е посветил времето си на семейството и на своите домашни любимци Рони и Ричи. Шегува се, че сега не той тях извежда на разходка, а двете кучета разхождат него.

Когато се налага да излезе от къщи, Лазар предпочита да се движи с велосипеда си и така съчетава полезното с приятното. Запален по спорта и фитнеса, изпълнителят не пропуска да поддържа формата си в домашна обстановка. Онлайн кросфит-тренировките се оказват безценни и му дават идеи за упражнения във времето, когато спортните зали са затворени.
Хитовете, избрани от Лазар, гледайте в програмата на телевизия “Планета” от 11.05 и 20.05 часа, а по “Планета HD” – от 13.05 и 22.05 часа.

КАТЕГОРИИ