Пролетта връща Лазар в детството

Пролетта връща Лазар в детството

В края на март започна астрономическата пролет, а най-хубавото е, че с топлото време всичко се пробужда за нов живот. Идват щъркелите, природата се обагря в цветове и ние ставаме подвластни на специални емоции. Лазар не прави изключение и споделя с какви чувства е свързана за него пролетта.

“Случват се неща, които пробуждат в мен едни такива детски емоции. Когато бях малък и пътувахме към моите баба и дядо, които живееха в Кнежа, винаги имаше много щъркели по нивите и тази гледка за мен беше страхотна емоция. Тя си остава такава и до ден днешен, нищо че вече съм пораснал, но чувството е същото.”


Пролетта провокира Лазар да разкаже в “От моето детство” и за първата целувка, която е била в първи клас, с едно момиченце по чин, Габи. От последната им среща са минали много години, но певецът пази спомена за този специален момент и до днес:

“Случи се на тръгване от училище. Майка ми ме чакаше пред училището, както всеки път, за да се прибираме заедно. В този момент Габи ме изненада, затича се към мен и ме целуна по бузата. Веднага след това тръгна към нейните родители, а аз към моите.  Беше ми много странно, но и много хубаво, тъй като всяко нещо което ти се случва за първи път, има своето неповторимо обаяние. Този спомен също остава дълбоко в мен.”

КАТЕГОРИИ