“Просто спри“ грабна феновете на поп-фолка

“Просто спри“ грабна феновете на поп-фолка

Соня Немска обеща да изненада феновете с новия си проект, а появата му в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial определено оправда заявката, която направи певицата. “Просто спри“ е озаглавен дуета й с Тони Стораро, който вече се радва на вниманието на меломаните и техните високи оценки:

“Изненадаха ме! Соня е много красива, трябва да пуска по-често песни.“, “Хубава песен, не очаквах дует, браво!“, “Доста свежо и различно!“, “Прекрасна песен и изпълнение, и много красив клип!“, “Тотален поп-фолк хит и уникална поп-фолк песен!“, “Съдържателен текст, добра мелодия. Спокойно може да стане летен хит!“,  “Поздравления за добрата работа. Клипът е уникално красив! Не мога да откъсна очи.“


Със сигурност отзивите ще донесат много радост и удовлетворение на Соня Немска, Тони Стораро и целия екип, работил по парчето - Йорданчо Василковски - Оцко /музика и аранжимент/, Мариета Ангелова /текст/ и режисьора Николай Скерлев. Всички те са се постарали да пренесат почитателите на поп-фолка в една красива музикална приказка за любовта, поднесена със стилен видеоклип. Кадрите са реализирани сред приказните кътчета на замъка “Влюбен във вятъра” в Равадиново. В кадрите прави впечатление и елегантната визия на Соня Немска, за която изпълнителката се довери на стилистката Августина Маркова-Тути. Тя е избрала за звездата на телевизия “Планета“ тоалети на водещи български дизайнери. Косите са на Неви Митева, а гримът на Джулия Ангелова.

КАТЕГОРИИ