“Просто секс” начело и в Spotify

“Просто секс” начело и в Spotify

Галин и Диона се обединиха, за да зарадват почитателите си с дуета “Просто секс“. Песента бе определена за тотален хит от меломаните, а видеоклипът вече се радва на над 2 милиона преглеждания и е начело на българската трендинг листа в YouTube още от появата си. Оказва се, че “Просто секс“ владее предпочитанията на феновете и в стрийминг платформата Spotify, където също е на върха тази седмица.

Веднага след него може да откриете друго ново, но заслужаващо вниманието на публиката, предложение. То идва от Данна и е озаглавено “Той“. Песента се появи на рождения ден на изпълнителката и определено допадна на почитателите й.

Трета позиция в Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial е за Галена и “100 живота“, а четвърти са Мария и Тони Стораро с “В сезона на греха“.

Под номер 5 е дуета “И това ще отмине“, с който Денис Теофиков и Малката разведриха настроението на феновете по време на пандемията.

Като ново предложение ще чуете “Предишното момче“ на Емрах, а в рубриката “Хит” Ви очаква един от най-горещите проекти на Емануела - “Като теб“.

КАТЕГОРИИ