“Просто заспи” – зимна приказка от Кали и Тони Стораро

“Просто заспи” – зимна приказка от Кали и Тони Стораро

“Просто заспи” е баладата, в която гласове обединиха Кали и Тони Стораро. Своята изненада те поднесоха вчера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, а видеоклипът веднага бе оценен от почитателите с многобройни лайкове и суперлативи:

“Доста неочаквана комбинация, много мощна балада. Поздравления и успех на песента!”, “Такива песни искаме – със съдържание, послание и стойност!”, “Красота! Страхотна песен, клип, текст, всичко е топ. Това е резултата, когато се съберат две музикални легенди!”, “Тази балада заслужава да бъде чута и изпята отново и отново! Много силно присъствие и на двамата, както в клипа, така и в самата песен! Похвала, жесток проект!”


Музиката и аранжиментът на “Просто заспи” са на Diamond Beat Production, който се включва и в създаването на текста заедно с Петя Радева. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а сценарист на тази зимна приказка за любовта е самата Кали. Баладата ще има и своята клубна премиера още тази седмица. “Просто заспи” ще звучи на живо още този четвъртък в София, а в петък ще могат да й се насладят и феновете на певицата в Пазарджик.

КАТЕГОРИИ