”Пръскам хонорари“ на Борис Дали с лайв премиера

”Пръскам хонорари“ на Борис Дали с лайв премиера

Поредица от музикални изяви ще ознаменуват появата на новия видеоклип на Борис Дали - “Давам хонорари“. Музикалната лента направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube преди часове и вече дава сериозна заявка да се превърне в един от хитовете на новия сезон.

“Браво на Борето. Песента е топ!“, “Мисля, че има всички предпоставки да влезе в “Набиращи популярност“. Наистина хубаво лятно парче, като довиждане за сезона“, “Още като чух първите 30 секунди от песента, много ми хареса! Тотален хит!“, “Клипа и песента са Топ“, “Браво, Боре! Много яко парче. Свежа музика със закачлив текст. Успех!“, “Ще гърми, Борис Дали винаги е докосвал сърцата на всички с неговият глас! Ще е един от големите хитове на есента!“, гласят първите отзиви за проекта в портала за видеосподеляне.


Още в следващите дни, Борис Дали ще зарадва меломаните и с лайв премиера на “Пръскам хонорари“. Утре певецът е гост в нощен клуб в Бургас, а на 7-ми септември – в Ябълково, обл. Кюстенлил. В неделния ден, новият сингъл ще могат да чуят на живо също така пловдивчани и гости на града.
“Пръскам хонорари“ е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текстът е съвместно дело на Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

 

КАТЕГОРИИ