Публиката: Рядко се среща талант като Фики

Публиката: Рядко се среща талант като Фики

Вече месец, зрителите пред малкия екран могат да се насладят на артистичните превъплъщения на Фики в шоуто “Като две капки вода“. С представянето си певецът дава поредното доказателство, че за истинския талант няма граници, нито ограничения. Напротив – той умее от сърце и душа да се посвети на изкуството и да даде най-доброто от себе си. След 5 коренно различни образа, които трябваше да пресъздаде, Фики успя да грабне сърцата на публиката, която не крие възхищението си:

“Браво, Фики! Рядко се среща такъв талант, който да се подчини на всичко!“, “Няма лоша имитация от началото на предаването! Истински професионалист!“, “Много се страае. Винаги му личи, колко влага в работата си по изпълнението и образа. Респект! Страхотен си, Фики“, “Не се спира пред нищо! Образът на Джей Ло доказа на какво е способен - на всичко! Поздравления!“, “Много приятно съм изненадана от Фики - възпитан млад човек, отговорен, дисциплиниран, талантлив, затова и му се получава, браво и успех!“, четем в малка част от коментарите на зрителите във Facebook.


Самият Юлиан Вергов призна след вчерашния лайв, в който видяхме Фики като Ерос Рамацоти, че е впечатлен от старанието, което влага певецът при пресъздаването на образи, които са далеч от него.

Досега Фики видяхме освен като популярния италиански изпълнител и като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова, а другата седмица му предстои превъплъщение като Metallica.

“Не мога да ви опиша какво удоволствие е за мен да пея толкова красиви песни и да имитирам такива велики гласове, като тези, които ми се падат в “Като две капки вода“ – пише Фики и допълва, че с особено вълнение е влязъл в образа на голямата Недялка Керанова – Душата ми се изпълни изцяло, защото изпълнявах народна музика, която нося в сърцето си. Да живее България! Да живее българската народна музика!“.


Припомняме Ви, че на сцената с Фики бе ръководителят на орк. Плам, Пламен Димитров, който участва и в оригиналния запис на песента “Канят ме мамо на тежка сватба“ от първото издание на фестивала “Тракия Фолк“ през 1994 г. в Димитровград. Телевизия “Планета“ пък подготвя специаен филм за перлата на Тракия - Недялка Керанова, от поредицата “Незабравените“, в който нейни колеги музиканти ще споделят спомените си от съвместната работа и срещи с нея.

 

КАТЕГОРИИ