Публиката хареса “Ако нямам теб“ от първо слушане

Публиката хареса “Ако нямам теб“ от първо слушане

Лазар ft. Гергана е най-новият звезден тандем, който зарадва зрителите на телевизия “Планета“ и абонатите в PlanetaOfficial в YouTube. Изпълнителите провокираха сетивата на меломаните с един различен проект, озаглавен “Ако нямам теб“. Идеята за съвместна работа се ражда спонтанно – споделят двамата пред www.planeta.tv.

“Срещнахме се в офиса на телевизия “Планета“ и споделих на Гергана каква е новата ми песен, а тя прояви интерес, защото я хареса веднага. Така реших да я поканя да се присъедини и й благодаря, че с удоволствие се включи, и се снима и във видеоклипа“, разкрива Лазар.

За успешната колаборация говорят и първите отзиви на феновете на двамата изпълнители, които побързаха да ги поздравят с коментари в YouTube:

“Песента е страхотна, музика, текст, аранжимент – всичко е Топ! Видеото е семпло и изящно, браво на режисьора! Браво на Гери и Лазар, прекрасно изпълнение“, “Харесва ми песента, а Гергана много липсваше, успех на парчето“, “Много стойностна и различна песен, която определено се откроява от всички други излезнали наскоро! Супер добра изненада, че Гергана се е включила в проекта! Успех на песента, дано да се оцени, защото е качествена! Браво!“, “Много свежо! Отдавна трябваше такава песен да се пусне, най-после нещо истинско и стойностно! Песента има потенцила да е хит! Глас, мелодия, визия – Топ“.

“Ако нямам теб“ отново е авторско парче на самия Лазар – музика и текст, а аранжиментът е дело на Калин Димитров. Сингълът се откроява и със своето видео, което е снимано на няколко локации в София. Режисьор и оператор е Радослав Георгиев, а впечатление прави добрата актьорска игра на Лазар и неговата партньорка в сцените – Лора Асенова, носител на титлата “Мис Северозападна България”.

КАТЕГОРИИ