Публиката мотивира Фики да даде най-доброто от себе си

Публиката мотивира Фики да даде най-доброто от себе си

Тази вечер предстои големият полуфинал на шоуто за преобразяване – “Като две капки вода – сезон 9 All Stars“, което приключва на 24 май. Сред участниците, които истински впечатлиха всички със своя талант и отдаденост е Фики. Той до момента печели категорично зрителския вот, защото дава максимума от себе си и представя по най-добрия начин образите, които бутонът на късмета му отрежда.

“Безконечна е моята любов към музиката, надявам се да усещате вълнението ми на всеки лайв“, признава Фики, който в последния епизод на “Като две капки вода“ видяхме като неговия баща Тони Стораро и обичаната Йорданка Христова с изпълнение на песента “Прости”.


Преди това изпълнителят на “Пайнер“ представи впечатляващи имитации на Ray Charles, David Coverdale, Tina Turner, Братя Аргирови, Роби Уилямс, Том Джоунс, Beyonce, Chubby Checker, Шърли Беси и Дони. Фики не крие, че публиката е тази, която го мотивира и подкрепата й го изпълва с нова енергия, която влага от сърце в подготовката на артистичните образи. Със сигурност така ще бъде и днес. Този път Фики ще се превъплъти в образа на Васил Михайлов. Зрителите вече са нетърпеливи да проследят представянето му, а ние отправяме покана към всички, които харесват Фики да го подкрепят тази вечер със СМС на номер #17734, за да го видим и на финала на 24 май.

КАТЕГОРИИ