Радко: Благодарен съм, че имам честта да се докосна до Ивана

Радко: Благодарен съм, че имам честта да се докосна до Ивана

Това лято Радко имаше възможност да бъде част от двата феноменални спектакли, които Ивана подари на публиката във Варна и Бургас. Певицата на народа направи жест на подкрепа към младия талант, като го покани да се присъедини към нея и бенда й за двата концерта. След невероятни успех във Варна, също толкова запомнящ се бе лайфът в Бургас, а часове след изявата си на сцената до Ивана, Радко побърза да сподели силната емоция, която го владее:

“В Бургас беше незабравимо! Благодарен съм, че имам честта да се докосна до тази уникална жена! “Човек” с главно “Ч”! Артист и изпълнител за пример!
Благодаря и на моите продуценти от музикална компания “Пайнер”, за възможността да пея на една сцена с Ивана! Зареден съм с много позитивна енергия! Бургас, бяхте страхотни!“, написа певецът в своите профили в социалните мрежи.

До късни часове на 6 август в Летния театър на Бургас звучаха хитовете на Мегазвездата на телевизия “Планета“, които истински докоснаха публиката. Ивана успя да изненада гостите с различен и много емоционален спектакъл, за който бе подбрала най-популярните си парчета, създадени през годините. Наред с победителя в “Гласът на България“ - Радко, на сцената до Ивана отново застанаха Васил Иванов, бузукарката Стояна и клавиристът Румен Радойнов, а изненадаха на вечерта бе 8-годишният Ванко, който изпълни свое хип-хоп парче, в дует със своята кръстница. За финал на събитието Ивана бе избрала златния хит “Шампанско и сълзи”, който по думите й, най-точно описва живота й през всичките години на музикалната й кариера.

 

КАТЕГОРИИ