Радко Петков се включва в летния музикален маратон

Радко Петков се включва в летния музикален маратон
Слушай в Стрийминг Платформите

“Удряй Х-а”, новото предложение на Радко Петков ft. Ариа, бе посрещнато повече от радушно от меломаните. Буквално минути след официалната премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, видеоклипът генерира лавина от положителни коментари и харесвания:

“Яка е песента! Мисля, че Радко с всяка следваща песен ще става все по-добър, определено е талантлив! Успех!”, “Харесва ми песента! Браво, Радко! Точно това трябва да правиш отсега нататък. Убийствено парче! Все по-силен и прогресиращ!”

“Браво, момче, а с влизането на Ариа е станало още по-яко. Пожелавам ти успех!”, “Песента е уникална, а гласът му е толкова хубав. Огромен талант има наистина!”, “Скоро не бях чувала хубава песен, изпята от мъж. Браво, наистина е добра!”

Музиката и аранжиментът на “Удряй Х-а” са на Деян Асенов, а Лора Димитрова е автор на римите. Режисьор и сценарист на клипа е Виктор Антонов, а Симеон Боснешки е оператор. Радко Петков с нетърпение очаква срещите с почитателите на поп-фолка, за да представи на живо своята нова песен.

КАТЕГОРИИ