Радко обра овациите в мрежата с уникално изпълнение

Радко обра овациите в мрежата с уникално изпълнение

Музиката е най-голямата му любов, неговата муза и щастие, а той е Радко – един от младите и талантливи изпълнители на музикална компания “Пайнер“. През 2021 година Радко разкри едно ново свое лице и резултатът определено впечатли почитателите на поп-фолка. “Няма да те пусна“ бе проектът, с който той постави новото начало, а предизвикателствата, които си поставя нямат граници. Преди дни певецът изненада последователите си в Instagram с кавър на хита на James Arthur - “Impossible“ и с изпълнението си обра овациите в мрежата.

“Изпях този cover от сърце и душа, като подарък за всички, които не спираха да ми повтарят колко много искат да слушат баладична поп песен в мое изпълнение. От много време мечтаех да изпълня точно тази, защото си остава една от любимите ми. Надявам се на вас също... Скоро ще ви споделя и cover на съвременен хит, а до месец очаквайте и ново избухващо фолк парче“, разкрива Радко.

Той е категоричен, че при избора на песен най-важно за него е самият той да я усети и да знае, че може да докосне публиката по някакъв начин, да я заинтригува.

Пред телевизия “Планета“ Радко сподели, че на 21 години се чувства удовлетворен от постигнатото до момента и е щастлив, че изминалата година му е позволила да помисли за неща, за които до този момент не е имал възможност. От 2021 година очаква неочакваното, защото по думите му нещата много са се променили в последно време:

“Честно казано никой не знае какво трябва да очаква. И песните са различни, и клиповете ни са различни. Гледаме да наложим нещо ново“, откровен е Радко в ефира на музикалната медия.

Сред признанията, които прави изпълнителят е и това, че не може да си представи живота си по различен начин, освен по този, по който върви в момента, защото е израснал с музиката и тя разкрива истинското му аз.

 

КАТЕГОРИИ