Радко обръща нова страница с “Няма да те пусна“

Радко обръща нова страница с “Няма да те пусна“

В изцяло нов имидж феновете на поп-фолка могат да видят един от младите и обещаващи изпълнители в музикална компания “Пайнер“ – Радко. Преди часове певецът презентира новото си видео “Няма да те пусна“, с което обръща нова страница, както в музикално, така и във визуално отношение. За първи път в този проект Радко показва личната си промяна, над която усилено работи през последните 7 месеца. Отново за първи път, зрителите ще видят изпълнителя и в ролята на автор на музиката, заедно с композитора Деян Асенов, направил и аранжимента на песента. Оригиналният текст е на Станислава Василева, а за стилното видео певецът се довери на Buddubazz Tape Company.

“Това е песен, която направих с голямо старание и видео, в което показвам свое “Ново Аз”, което се надявам да харесате. Благодаря на целия екип, който работи с мен по създаването на “Няма да те пусна”. Без вашия професионализъм нищо нямаше да е същото. Насладете се на песента. Тя от сърце за вас!“, написа Радко в своя официален Instagram профил - radko_insta, минути след премиерата.


А дали публиката хареса новото му предложение – отговорът е категорично, да. Това показват многобройните споделяния на песента, както и първите коментари в Planeta Official в YouTube:

“Браво! Невероятна песен. Продължавай така напред!“, “Топ проект. Успех“, “Евала, Радко, брутална песен - 10/10“, “Наистина хитова песен!“, “Браво, Радко, голяма промяна виждам  в теб. Продължавай напред с този стил“, пишат меломаните.


“Няма да те пусна“ вече може да гледате в ефира на най-новата телевизия Planeta 4K, а също по Планета ТВ / Planeta HD.

 

КАТЕГОРИИ