Радко откровен за промяната

Радко откровен за промяната

Преди близо месец, Радко представи новият си сингъл “Няма да те пусна“. Видеоклипът веднага направи впечатление на меломаните, а голямата изненада за зрителите бе визуалната трансформация, която показа певецът. За новото начало, което поставя с този проект, а и като цяло, Радко е категоричен:

“На първо място се промених и искам да продължа да се променям заради себе си. Просто станах един ден и си казах: “Момче, трябва да започнеш нещо да правиш“, откровен е певецът в предаването “Преди обед“.

Той признава, че е благодарен на инж. Митко Димитров за хъса, с който го е заредил, когато е стартирал промяната, както и за ценните съвети, които му е дал. Към момента Радко споделя, че се е разделил с близо 15 излишни килограма за 6-7 месеца, а задължителна част от ежедневието му вече са тренировките.

Щастлив е, че времето става все по-подходящо за спорт на открито, а в комбинация със здравословен режим, основан на прием на повече протеини и по-малко въглехидрати, резултатите не закъсняват.
За избора си да се развива в поп-фолк жанра, след победата си в “Гласът на България“, като част от отбора на Иван Лечев, Радко споделя:

“Скочих с двата крака в другия жанр, хората не очакваха подобно нещо от мен. В основата на това решение беше дядо ми, който почина преди 2 години. Той ми каза, че според него, “Пайнер“ е мястото, на което трябва да отида и аз реших ей така, на шега, да се пробвам. И днес вече съм част от музикална компания “Пайнер“, на която благодаря за доверието и подкрепата. Имам нови, интересни идеи и планове, но засега мисля да ги оставя в тайна“, разкрива още Радко пред Рая Пеева.

 

КАТЕГОРИИ