Радко – откровено за вълнуващите емоции от лятото в “Звездно”

Радко – откровено за вълнуващите емоции от лятото в “Звездно”

Новото издание на “Звездно“ пренася зрителите на телевизия “Планета“ в морската столица Варна, където на 17 юли се състоя първият от двата феноменални спектакли, които Ивана подари на публиката във Варна и Бургас. Певицата на народа направи жест на подкрепа към един от младите таланти в “Пайнер“ – Радко, като го покани да се присъедини към нея и бенда й за двата концерта. Камерата на телевизия “Планета“ успя да запечата емоцията, която владее певеца, минути след генералната репетиция във Варна, а той както винаги с усмивка и добро настроение открито сподели вълнението си:

“Готов съм и нямам търпение да изляза на сцената на летния театър във Варна - разкри Радко и издаде как се е стигнало до поканата от страна на Ивана - Всъщност имахме едно съвместно участие в Етрополе и така се получиха нещата, че си паснахме. И тя ми звънна, разбрахме се и ето ни тук днес“.

Радко не крие, че специфичният работен почерк на Ивана и по-специално импровизацията на сцената, много му харесва:

“Аз съм си такъв по принцип и се чувствам в моите си води. Но определено има и ред. Всичко е една голяма импровизация и много настроение“.

Младият изпълнител признава, че една от любимите му песни на Ивана, която дори е избрал за представянето си на кастингите в комплекс “Приказките“ е “От извора“. Казва, че не пропуска участие, на което да не я изпее. Друго негово любимо заглавие от репертоара на Мегазвездата на телевизия “Планета“ е тоталният хит “Шампанско и сълзи“.
Като най-горещият хит на Лято 2021 Радко посочва “Турбуленция“ на Емилия, а лично за него емоциите, които го владееха през този сезон могат да бъдат описани най-точно с песента на Анелия – “Гот ми е“ и най вече с думите - “Гот ми е на мен сега, хубаво ми е за Бога“.

 

КАТЕГОРИИ