Райна нахално хубава в новия си клип

Райна нахално хубава в новия си клип

Райна се радва на премиерата на най-новия си проект “Нахално хубава” в ефира на телевизиите с марката “Планета”. Това е втората авторска песен на певицата за тази година след “Написано с любов”. Новата песен е динамична, танцувална и предлага свежо лятно настроение. Автор на музиката и аранжимента на “Нахално хубава” е Радостин Кишев, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Мелодията е записана преди една година и се е казвала “Mi Amor”, но тъй като междувременно се появи друг проект със същото заглавие, Райна се спря на оригиналното “Нахално хубава” за новата си песен.

Интересен факт е, че в част от песента хубавата изпълнителка пее на испански език и предвид, че това се е случило далеч преди да започне да го изучава, се справя повече от блестящо. Певицата обожава езика на Сервантес, което се дължи на темпераментната й натура. Има още любопитни моменти от историята на “Нахално хубава”. Всъщност Райна е трябвало да снима друга песен, но ден преди снимките е променила своето решение.
Видеоклипът е заснет два дни след като певицата се завърна от своето американско турне. Положителните емоции от това невероятно пътешествие вдъхновиха Райна и тя за пореден път показва своите артистични заложби и не на последно място танцувалния си талант.

Главната мъжка роля в “Нахално хубава” е поверена на Станислав Илиев - Финдо, с който Райна се запозна през 2012 година, когато заедно участваха в нашумял реалити формат. Режисьор на лятното видео е Николай Скерлев, който залага на изчистена визия и красиви кадри.
   
Малко преди премиерата на видеоклипа към “Нахално хубава”, Райна реши да зарадва своите почитатели с подарък, който включва неин албум и рекламни материали с оригинални автографи. За целта тя пусна специална игра в официалния си профил във Facebook, в която нейните последователи трябваше да довършат фразата “Нахално...”, без тя да уточнява за какво точно става въпрос. Двама са позналите заглавието на най-новия проект на Райна “Нахално хубава” - Рени Сярова и Димитър Трендафилов. Те могат да получат своите награди в музикален магазин “Планета Пайнер” в София до 10 август.

КАТЕГОРИИ