Райна отлетя за САЩ

Райна отлетя за САЩ

Само броени минути екипа на “Бащино огнище” изпрати Райна и мениджъра на телевизия “Планета” – д-р Хари Янакиев за САЩ. Поводът за гостуването им там е Големия BG събор в Чикаго на 11 юни, който ще събере на едно място - Busse Woods Forest Preserve /Elk Grove Village, Illinois 60007/, всички родолюбци.

“Много съм ентусиазирана от тази среща, защото още пазя страхотни спомени от голямото ми турне в САЩ през 2012 година. Благодаря на организаторите за тази покана и признание, която ми оказаха като изпълнител на български фолклор. Това за мен е голяма чест и в същото време отговорност, защото доколкото знам на събора ще пристигнат гости от всички американски щати”, сподели Райна от летище София.

Турнето стартира на 10 и 11 юни с концерти на българската звезда в ресторант Balкanika, където ще представи освен народните си песни, и своите попфолк хитове, като на 11 юни е и Големият BG събор в Чикаго. Входът е безплатен и всички са добре дошли, а организаторите от Mотоклуб “Хайдути” и вестник BG VOICE - новинарският лидер в САЩ и Канада, са подготвили много изненади, забавления за малки и големи, След Чикаго Райна ще лети и до Колорадо, където на 17 юни, в ресторант National, в Денвър е нейната среща с българите, живеещи там. След това Райна отново ще се върне в Чикаго, откъдето е полетът й за България.
Всички вълнения на Райна преди полета за САЩ може да гледате в предаването “Бащино огнище” този петък от 17:00 по телевизия “Планета” и събота от 20:30 по “Планета Фолк”.

КАТЕГОРИИ