Райна празнува в Дубай

Райна празнува в Дубай

Далеч от България избра да отбележи своя имен ден Райна. От няколко дни изпълнителката е в ОАЕ, където се радва на прекрасни моменти и създава нови незабравими спомени. В официалните си профили в социалната мрежа тя сподели и първи кадри от екзотичната ваканция. За първи път Райна посети Дубай през 2014-та, а няколко години по-късно тя не крие, че с радост се завръща там, в една от любимите си дестинации в света.

Този път пътешествието започна от една от новите атракции в емирството, а именно Dubai Frame, висока 150 метра. За изпълнителката на хита “Сафари“ съвсем естествено бе да се впусне и в пустинно сафари, а нейните последователи в Instagram станаха свидетели на емоциите, които преживява. Какво по-добро място да отбележиш 8 ноември от плажа, коментират феновете й, като й пожелават да бъде здрава, успешна и все така продуктивна, както през 2018 година. До момента певицата представи три поп фолк заглавия - “Зле те чувам“, “Бразилка“ и “Една на милион“.

Коя от тях Райна ще изпълни на живо в зала “Арена Армеец“ на 4 декември ще разберат само тези от Вас, които лично присъстват на концерта “17 години телевизия Планета“.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Райна като й пожелават много здраве, творческо вдъхновение и лично щастие!

КАТЕГОРИИ