Райна представя “Българийо, една”

Райна представя “Българийо, една”

В ефира на телевизия “Планета Фолк”, както и в официалния YouTube канал – Planeta Folk Official вече се излъчва най-новия фолклорен видеоклип на Райна – “Българийо, една”. Песента е по музика и текст на Йордан Пеев, а аранжимента е направен от Райко Георгиев. Музикалният проект се появява точно на време, в навечерието на големите пролетни празници Лазаровден, Цветница и Великден.

“Харесах мелодията и посланията в текста, не крие Райна. – Знаете, че много обичам да пътешествам. Била съм на много места по света, но за мен България е една – моята Родина, моето вдъхновение, моята съдба!”


Точно затова, за видеоклипа на “Българийо, една”, екипът реши да предложи на зрителите една вълнуваща разходка в България. Райна засне песента в автентичната атмосфера на Лещен заедно с оператора Петьо Картулев, а режисьорът Иван Димитров – Torex привлече съмишленици, заснели красиви кътчета в България, за да завърши проекта по най-добрия начин. Кадрите, които зрителите ще видят, са снимани от Радослав Георгиев, Иван Иванов и Хари Янакиев, а тези с дрон – от Давид Подгорски и Андрей Кряколов.
Тази пролет очаквайте и още музикални изненади от Райна и телевизия “Планета Фолк”.

 

КАТЕГОРИИ