Райна с личен рекорд

Райна с личен рекорд

Райна признава, че не e очаквала новият й проект “Зле те чувам” да докосне толкова голяма аудитория, дори хора, които я приемат с по-сериозни неща, харесват песента, което за нея е супер.

“Един милион гледания за 10 дни, не съм очаквала и в най-смелите си мечти, не съм предполагала, че толкова бързо ще набере популярност и толкова дълго време ще остане в Набиращи популярност в YouTube. Аз имам подобни песни, просто явно сега е бил момента, в който е трябвало да се случи. Уцелила съм вълната, имам своя успех и се надявам да се задържа”, споделя Райна в новия брой на “Звездно”.


Текстът на “Зле те чувам” е със саркастичен нюанс, а певицата разкрива, че в живота много често обича да говори по този начин, когато е в ситуация “престъпна тъпота”.

“В такива моменти сарказмът е нещото, което употребявам. Няма отзвук, но хем си казвам това, което искам, хем не предизвиквам онази реакция от гняв, защото самите те не са го разбрали. Но не само в тези ситуации прибягвам до сарказма, имам доста пиперливо чувство за хумор, когато общувам с хора, които не заслужават моя отговор.”


Създаването на “Зле те чувам” е вдъхновено от едно пътешествие. Самата Райна казва, че след всяко пътуване се завръща с муза и има вдъхновение да работи. Затова и често си позволява да си го “причинява”, защото след това има много повече хъс за работа и повече мотивация.

“Песента “Зле те чувам” беше създадена буквално в рамките на 10 дни – и клипа, и текста, и записа. След завръщането ми от Филипините, почувствах силно вълнение, че ми се действа много бързо. Макар, че беше един такъв предпразничен период, всичко едно такова лежерно, аз си казах: “Не, аз сега ще направя тази песен”. Свързах се с автора, той ми предложи три песни, не можах да избера, затова реших и трите да ги взема. Почувствах, че моментът е най-подходящ за тази и както се казва – от плажа в студиото.”


Екипът, с който Райна работи за “Зле те чувам” е в състав – Мартин Биолчев /музика и аранжимент/, самата тя също има малко идеи в това произведение, текстът е на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото е Люси.

“Тук е моментът да изкажа моите много специални благодарности на мой близък приятел, който много често ми помага със свежи идеи за видеоклипове – Георги Нинов (дясната ми ръка). Всички идеи в това видео са негови. За снимките аз просто отидох и включих своя сексапил и артистизъм, това беше моята основна грижа.”

КАТЕГОРИИ