Райна с нова италианска авантюра

Райна с нова италианска авантюра

Нова италианска авантюра отведе Райна в Сицилия. Островът от години е една от най-привлекателните дестинации за любителите на пътешествията и певицата не е изключение. Разходката й започва от Катания, вторият по големина град в Сицилия, разположен в подножието на Етна. Дали вулканът и местността около него са включени в плановете й за разходка, предстои да разберем.

Сред първите спирки на Райна в града е красивата градина Белини, от където тя публикува и снимки в социалните мрежи. От кадрите, които разказват за новото пътешествие на Райна, впечатление правят и тези от най-известния сицилиански курорт Таормина. Отидеш ли там няма как да пропуснеш, острова Изола Бела. И наистина той напълно заслужено носи името си Красивия остров, защото изглежда по-скоро като късче от Рая.

И докато Райна се радва на своята италианска ваканция, най-новият й проект Бразилка бележи успех у нас. Видеоклипът все по-осезаемо приближава 1 милион преглеждания в PlanetaOfficial, което е сигурен знак, че певицата е отново е уцелила музикалните предпочитания на публиката.

КАТЕГОРИИ