Райна с премиера на “Елено моме” в Испания

Райна с премиера на “Елено моме” в Испания

Премиера в ефира на телевизия “Планета Фолк” и официалния YouTube канал на медията – Planeta Folk Official  днес направи най-новия клип на Райна, “Елено моме”. Песента е добре позната в изпълнение на македонския славей и е включена в нейния албум “Тежко мина младостта”. Еленино хоро е едно от най-обичаните и популярни, без които не минава нито един празник у нас и по света, а красивите багри на есента допълват въздействието на видеото.
Вече няколко дни Райна е в Испания, а вчера успя да се разходи в столицата Мадрид и да направи съпричастни своите многобройни фенове с емоциите, които изпитва. Снимките пред Кралския дворец са впечатляващи и носят много настроение.

Днес в Мадрид вали пороен дъжд, а певицата пътува за Памплона. Утре вечер е нейната среща с българите там, за които певицата е подготвила рецитал с български народни песни. Райна няма да пропусне да зарадва публиката и с големите си поп-фолк хитове, защото градът и жителите му се славят със своя горещ темперамент. Точно в Памплона ще бъде и испанската лайв премиера на “Елено моме”.

КАТЕГОРИИ