Райна се завръща от Америка

Райна се завръща от Америка

Изключително емоционално се оказа за Райна нейното лятно турне в Америка. Звездата на телeвизия “Планета” вече се завърна от своето пътешествие, заредена с много ярки впечатления и незабравими спомени. Последните два концерта бяха в Денвър, Колорадо, а голямата изненада на организаторите бе пътуването й до Сан Франциско. На Западното крайбрежие Райна бе гост на частно парти на неин голям почитател.

“Повече от четири часа пях за моите нови приятели от Денвър и това за мен бе истинско удоволствие, сподели Райна пред planeta.tv - Всички много се забавляваха с моите песни и съм много щастлива, че успях да изпълня техните музикални желания. Радвам се, че народните песни, които изпълнявам, са толкова обичани от българите в чужбина, а още по-радостна съм, че последната ми народна песен “Тежко мина младостта” се радва на повече от един милион гледания в канала на телевизия “Планета” в YouTube. За фолклорна  песен това е изключително постижение”.


Райна се слави като една от най-големите пътешественички от звездите на телевизия “Планета”. Може би затова пренебрегна почивката и съня пред туристическите забележителности. Тя не спря да прави снимки и да радва с тях своите почитатели в социалните мрежи.
В Колорадо Райна бе запленена от величието на Червените скали и амфитеатъра Red Rocks, близо до Денвър, а в Сан Франциско се прехласна по моста Голдън гейт, познат от много холивудски филми.

Екипът на телевизия “Планета”, който пътува с нея в САЩ, от своя страна се постара да заснеме всички интересни моменти от нейното лятно Американско турне и зрителите скоро могат да очакват специалния филм от поредицата “Песен без граници”.

КАТЕГОРИИ