Райна стана “Фолклорен изпълнител” на 2014

Райна стана “Фолклорен изпълнител” на 2014

По традиция и телевизия “Планета Фолк” връчи своите награди на най-изявилите се през годината в областта на фолклора. Носител на едно от най-престижните отличия в този жанр стана Райна, която единодушно бе избрана за “Фолклорен изпълнител на 2014”. Статуетката й бе връчена от доц. д-р Венцислав Димов, а певицата бе бурно аплодирана от своите почитатели.

“Да държиш в ръцете си това, което е плод на години наред упорство, сила, желание, понякога поражение дори, наистина е изживяване, което ти дава крила.. 3-ри прекрасни фолклорни албума, песни, изпълнявани къде ли не, емоциите, които са ги придружавали - получиха своя цялостен завършен облик, а честта да ги получиш от човек като доц. д-р Венцислав Димов/ един от съвременните изследователи на фолклора, историята и културата/ и да чуеш такива думи от такъв авторитет си е направо момент на нирвана”, това сподели Райна в официалната си страница във Facebook.

По време на награждаването си, Райна бе изненадана много приятно от свой таен обожател, който я сюрпризира с огромна кошница от червени рози и калии, които й бяха поднесени на сцената.
Райна не скри, че е изключително благодарна за този мил жест, поднесен й в такъв важен за нея момент.
Малко по-късно изпълнителката излезе на сцената в екзотична рокля в ярки цветове, за да поздрави гостите на церемонията с песента “Виновен”.
Райна издаде, че вече е готова с 4 нови поп-фолк песни, а след завръщането си от ваканция в Париж и Доминикана, ще представи една от тях на меломаните и с видеоклип.

КАТЕГОРИИ