Райна стартира лайв-премиери на “Сафари”

Райна стартира лайв-премиери на “Сафари”

Райна зарадва своите многобройни почитатели в разгара на лятото с премиерата на най-новия си поп-фолк видеоклип със заглавие “Сафари”. Песента е по музика и аранжимент на композитора Мартин Биолчев, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Провокативната лента е заснета от режисьора Людмил Иларионов – Люси. Преди появата на “Сафари“, Райна успя да се зареди с много положителни емоции в нашите съседки – Македония и Гърция, а преди това си открадна няколко дни само за себе си в любимата Пирин планина.

Пътешествията винаги са глътка свеж въздух и извор на вдъхновение за всеки един от нас, а това в пълна сила важи за Райна, която е готова за маратон от лайв-промоции на “Сафари”. Още в деня на появата на видеото певицата го представи на живо на своите фенове в Търговище. В следващите дни звездата на телевизия “Планета“ ще промотира новия си проект в Пазарджик, София, с. Кочан, Борово, Караджово, Бяла Слатина, Пловдив, Кочериново, Слънчев бряг, Пордим и др.
Райна вече засне и няколко фолклорни мелодии, които ще представи на почитателите на народната музика в началото на есента.

КАТЕГОРИИ