Райна - свежа и различна в “Зле те чувам“

Райна - свежа и различна в “Зле те чувам“

След като изпрати миналата година с нова фолклорна мелодия, в първите дни на 2018-та Райна представи и нов поп фолк проект. Песента е озаглавена “Зле те чувам“, а видеоклипът вече може да бъде гледан в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube. Проектът определено се открои, като едно свежо, цветно и различно предложение, а Райна не скри, че именно това е била целта й при неговото създаване.

“Заложили сме на по-закачливо видео и песен, които носят по-скоро саркастичен нюанс и препратка към актуалната действителност“, разкрива изпълнителката пред www.planeta.tv

Авторският екип, който стои зад “Зле те чувам“ е композиторът Мартин Биолчев – създател на музиката и аранжимента, Росен Димитров и Анастасия Мавродиева – автори на текста и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. Специално участие в кадрите имат и момичетата от балет Нова, а Райна издава, че основна заслуга за начина, по който изглежда клипът, има Георги Нинов, предложил свежи и оригинални визуални решения.
Меломаните веднага оцениха новото предложение на Райна, като за по-малко от 24 часа видеоклипът регистрира над 100 хиляди гледания в PlanetaOfficial в YouTube. Райна признава, че е много щастлива от този личен успех и вярва, че това е едно обещаващо начало за “Зле те те чувам“ и за новия музикален сезон. Феновете също побързаха да я поздравят:

“Най-добрата песен на Райна в последните години!“, “Много яка! Текст, видео, визия, музика! Всичко е готино!“, “С огромен кеф я слушам вече за пореден път! Песента е супер яка! Видеото - оригинално, стилно и закачливо като песента“, “Браво на Райна, че всеки път е различна и изненадваща в проектите си!!! :)))“, “Пореден ХИТ от Райна. Така се прави! Поздравления! Много ритмична, свежа, различна и интересна закачливост! УСПЕХ!“, пишат феновете.

За финал Райна разкрива, че след появата на новия й фолклорен албум “Тежко мина младостта” в началото на годината, има намерение в най-скоро време да зарадва публиката и с нов поп фолк албум.

КАТЕГОРИИ