“Рамбо” - новата ударна тупалка на Илиян

“Рамбо” - новата ударна тупалка на Илиян

“Рамбо” е името на най-новия музикален проект на Илиян, който се появи този уикенд в ефира на телевизия “Планета“ и в официалния YouTube канал на “Пайнер”. Песента е бърза и динамична, и вече се радва на широк интерес от страна на феновете. “Рамбо” е парче, в което Илиян влага много сили, енергия и труд за осъществяването му.

“Усещах, че имам нужда от подобно парче - споделя Илиян и продължава - “Рамбо” е част от рестарта, който направих на музикалната си кариера и живота си като цяло. Пускам песента в най-подходящия момент, както според мен, така и според моя екип, и не на последно място и според желанията на феновете ми. В клипа съм чисто нов. Нова визия, нова сила, нова енергия, нова татуировка, нов хъс. Заложил съм на много анимация и ефекти, и силно се надявам те да впечатлят всички Вас”, споделя с вълнение певеца.

Песента е по музика и аранжимент на Боби Павлов, с който Илиян работи за пореден път. Текстът също е създаден от хитмейкъра и изпълнителя, а за видеото Илиян се доверява на Людмил Иларионов – Люси.
В лентата Илиян сменя няколко визии на водещи модни брандове, като стайлингът му отново е поверен на Стоян Апостолов – Стоянски. Меломаните харесаха “Рамбо“ от първо слушане и побързаха да поздравят своя любимец в поредица от коментари:

“Яка песен, Илияне, браво!“, “Страхотен проект и текст като цяло проектът е прекрасен“, “Илиян отново направи брутален хит“, “Браво бе, Рамбо, най-си! Само нагоре!“

По време на снимките на клипа Илиян засне и интригуващи кадри, които развълнуваха публиката още преди появата на лентата, а снимките са дело на Жени Костова.

КАТЕГОРИИ