Райна и Здравко Мандаджиев – “За виното и любовта”

Райна и Здравко Мандаджиев – “За виното и любовта”

“За виното и любовта” е новият филм от поредицата “Песен без граници”, в който главни герои са Райна и Здравко Мандаджиев. Епизодът проследява най-интересните моменти от тяхното гостуване в Лондон. На 10 февруари двамата изпълнители бяха специални гости на Фестивала на виното и любовта, организиран от издателя на в. “Будилникъ”, инж. Емил Русанов. Екип на телевизия “Планета” бе в английската столица заедно с Райна и Здравко Мандаджиев, а камерата запечата вълнуващи мигове от сцената и не само. Ще ви разходим до някои от най-интересните местенца в Лондон с най-забавните гидове.

Началото на туристическата обиколка бе на Трафалгар скуеър и продължи към Бъкингамския дворец. За Райна може би най-вълнуваща бе разходката в Ст. Джеймс парк, където певицата не пропусна да общува отблизо с катеричките и плаващите птици. Среща отблизо имаше и с гардовете на Кралицата, а пред Даунинг стрийт 10 – официалната резиденция на министър-председателя на Обединеното кралство – Тереза Мей, двамата изпълнители влязоха в роля и се забавляваха от сърце.

Щом си в Лондон, не може да пропуснеш да видиш отблизо сградата на Парламента, кулата Биг Бен, която е в ремонт, Уестминстърското абатство и колелото “Лондон ай”. Това направиха и Райна, и Здравко Мандаджиев в краткото време, което имаха при това свое посещение в Англия.
Музикалните празници за българите в Лондон продължават на 10 март, когато Ивана и нейният бенд ще изнесат концерт, посветен на Празника на жената – 8 март.

КАТЕГОРИИ